HTML

Jobbra szomszéd, balra szomszéd a padon...

Hosszan ültök ezer éve a padon, Életetek lassan érik a napon, Tegnapotok, holnapotok a padon, Virágzik a szátokban az unalom. Jobbra szomszéd, balra szomszéd a padon, Az árnyékuk sóhajtozik a falon, Legyinteni jó a magyar ugaron, Semmit tenni: biztonságos nyugalom.

Friss topikok

Linkblog

2009.06.27. 15:28 ezer éve a padon

Ezt a bejegyzést azoknak írom, akik figyelték az elöző blogomat.Újra kezdem a blogolást pár változással, összeszedettebb és nyíltabb leszek mint valaha. Kezdek kikerülni anyukám hatása elől ezért nem kell attól félnem mikor készít ki a kattogásával mikor épp nem tetszik neki valami. Azért ott még nem tartok, hogy 29 évesen ne anyámmal éljek, de már alakul a dolog. 2 hete nem mellette alszok csak ha villámlik. Ja meg elmúlt 2-3 év, (vagy csak egy?). Tehát továbbra is valahol egy terápiás blog lesz, ami átsegít engem azon a sok frusztráción amit anyukám okoz. Tehát ha valaki a 8. kerület körül tud valami jó szakembert nekem, nyugodtan szóljon nem bántásként értékelem.

 

Szólj hozzá!

Címkék: anyu


A bejegyzés trackback címe:

https://utca.blog.hu/api/trackback/id/tr251212003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása